Velg en side

Restaurant Under

Villa Djupastø

Hytte Hovden

Hemsedal

Clarion Hotel

Restaurant Under

I denne fantastiske restauranten er det levert Artcoustic SL 4-2. Høyttalerne ble justert til å monteres i taket, bak et spesiallaget akustisk materiale. Høyden og spredningen av høyttalerne ble nøye planlagt slik at lydbildet ble jevnt fordelt uten droppsoner.

Denne kombinasjonen gir en fantastisk lyd og atmosfære.

Villa Djupastø

Et veldig spesielt prosjekt med den verdenskjente arkitekten Todd Saunders. Her er det levert Artcoustic-utstyr i stort sett alle rom. Boligen har blant annet en egen kino med 11.2 Atmos-oppsett. Her er det benyttet Atmos-diagram for å hensynta kravene for Atmos til desibelnivå i lyttesonen. Høyttalerne i kinoen består av 3 stk. spitfire 8-4 som venstre-, høyre- og senterkanal. Target er brukt som side- og bakhøyttalere. SL Architect som takhøyttalere.

I stuen er det levert 2 stk. SL 8.4 + Impact 2 sub. I de andre rommene generelt er det levert Target \ impact 1.

Styring av boligen gjennom Control 4. Lys, varme, TV, lyd, dørstasjon og garasje.

Hytte Hovden

-Laster tekst-

Hemsedal

-Laster tekst-

Clarion Hotel

Her fikk vi muligheten til å vise frem Garvan sin Drop-høyttaler. Disse fås i forskjellige utførelser. I dette tilfellet falt valget på sølvfarget versjon om gir en fin speileffekt på fargene rundt. I tillegg har vi fylt inn med Artcoustic Target- og Impact 3-suber som gir en fin spredning av lydbildet.

Systemet er styrt med Control4.